Кучма навідріз відмовляється від очної ставки з Мельниченко

Президент України (1994 – 2005 рр.) Леонід Кучма досі відмовляється від очної ставки з колишнім співробітником Державної служби охорони Миколою Мельниченко. Про це він сказав сьогодні перед входом до головного слідчого управління з особливо важливих справ Генеральної прокуратури України.
“Мені давно пропонувалася така очна ставка, але я і сьогодні відмовляюся від очної ставки з Мельниченко. Я не розумію, простіть мою душу грішну, як можна з такою істотою знаходитися в одному приміщенні. І не тому, що він за 10 років на мене вилив стільки бруду і вчора продовжував, але я це вважаю весняним загостренням, так що я його прощаю за вчорашній день”, – наголосив Л. Кучма.

За його словами, М.Мельниченко “є зрадником, який протягом 10 років зраджував національні інтереси України”.

“Те, що він продавав плівки наліво і направо – це відомо всім, але те, що він займався підставлянням та фальсифікацією – це теж явний факт”, – додав колишній Президент.

Він також наголосив, якщо сьогодні влада буде наполягати на очній ставці з Мельниченко, він погодиться. “Якщо мене ще раз знову захоче принизити, я погоджуся, тому що я не маю права не погодитися”, – додав він.

УНН