Володимир Фленько: “Мене не те що не затримали – взагалі сьогодні вранці жодних інцидентів не було!”

Сьогодні ряд ЗМІ розповсюдили інформацію про затримання правоохоронцями заступника мера обласного центра Володимира Фленька, втім сам начебто затриманий чиновник стверджує, що нічого про це не чув.
В міській раді інформацію про те, що буцімто сьогодні вранці міліція затримала заступника Ужгородського міського голови Володимира Фленька, розповсюджену деякими ЗМІ, вважають невдалим жартом або ж – свідомою дискредитацією міської влади.

“Хто мене затримав?! Що за жарти?! Мене не те що не затримали – взагалі сьогодні вранці жодних інцидентів не було!”, – бадьоро заявив “гуманітарний” заступник мера. “Мене в ту пору навіть у центрі не було. Вранці я, як і завжди, об’їхав кілька шкіл на периферії міста – подивитися, в якому стані територія, потім заїхав у лікарню. Відтак – на роботу, де був, як і зазвичай, ще до 9-ї. Коли, кажуть, мене “затримали”? По восьмій? Я був  у лікарні. А щодо телефону – вранці я телефонував лише дружині і – начальнику міського управління освіти Комарницькому. Нумо, подивлюся виклики… Так, саме по кількох хвилинах після 8-ї я розмовляв з Мар’яном Несторовичем”,  – розповідає Володимир Юрійович, заскочений “качкою” зненацька після завершення робочої зустрічі.

Заступник мера вважає цей інформаційний викид дещо невдалим жартом, утім, усміхається – мовляв, спасибі за “піар”. “Оригінальна вигадка! Звісно, лишається питання, кому це спало на думку! І хто зацікавлений поширювати таку “інформацію”. А ще хотілося б почути факти – хто саме мене “затримав” і – чому…”, – цитує Володимира Фленька прес-служба Ужгородської міської ради.