ФК “Закарпаття” — ФК “Титан”: ЗМІ передбачають рівну боротьбу

Після того, як ужгородське «Закарпаття» сенсаційно втратило перемогу в поєдинку з «Арсеналом», представники ЗМІ не поспішають виділяти фаворита у матчі «Титан» – «Закарпаття».

Володимир ТАРАСЮК, ведучий програми «Спортивний сектор» на каналі «Тиса-1»:

«Титан» – «Закарпаття» – 0:1

– Між цими командами особливі стосунки: пригадуємо поразку ужгородців у Кубку України від команди з Армянська, після чого закарпатці взяли переконливий реванш. Зараз слово за «Титаном». Однак попри це фаворит – «Закарпаття». Думаю, якщо вони реалізують свою перевагу, при цьому надійно зіграють в обороні, повернуться додому з трьома заліковими балами. Проте зробити це буде непросто, а відтак мій прогноз – мінімальна перемога.

Микола Мацак, представник прес-служби «Титану»:

«Титан» – «Закарпаття» – 1:0

– Гадаю, фактор свого поля повинен відбитися на результаті в усіх аспектах. По-перше – велику роль зіграє підтримка уболівальників, по-друге – стан газону, який ідеальним важко назвати, при цьому наш колектив більше пристосований до таких умов. Долю зустрічі вирішить гол Антона Шарка, котрий на хорошому рівні провів тренувальні збори, проте в офіційних іграх досі не забивав, тож сьогодні – час прийшов.

Яромир Лобода, журналіст, футболіст команди ФК «Середнє»:

«Титан» – «Закарпаття» – 1:1

– Дуже складно гравцям налаштовуватися на дебютні матчі. Для «Закарпаття» цей поєдинок – перший на виїзді, і, як на мене, ужгородці зуміють увійти в ігровий ритм, розігнатися, дещо пізніше, а поки вдасться здобути лише одне очко. У складі «Закарпаття» другий м’яч у сезоні заб’є Сергій Давидов.

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»