Ужгород: Закарпатська ДАІ провела День благоустрою (ФОТО)

У кінці минулого тижня з метою приведення до належного естетичного вигляду прилеглих територій органів внутрішніх справ, ДАІ Закарпаття провів День благоустрою, повідомили у ВДАІ УМВС України в Закарпатській області.
Після зими роботи надзвичайно багато. Тому для того, щоб привести територію в належний порядок, необхідні спільні зусилля. В першу чергу, вся робота спрямована на покращення зовнішнього вигляду адмінбудівлі, прилеглої до неї території та вулиці. У цьому заході було задіяно практично весь особовий склад ДАІ. Працівники Державтоінспекції дружньо обрізали та побілили дерева, очистили газони, бордюрний камінь від піску, пофарбували огорожу штрафмайданчика тощо.
Цей захід вже є традицією та проводиться систематично ще з 80-х років, як тільки збудували триповерхову адмінбудівлю з прилеглою до неї територією. Саме тоді й почалась перша висадка дерев, формування газонів, контроль за чистотою подвір’я. Адже комфорт і затишок у «нашому спільному домі» залежить від нас самих.
Таким чином ДАІ Закарпаття дбає не тільки про правопорядок та спокій на наших дорогах, але й про чистоту, затишок і комфорт – навколо.

Т. Горянка, В. Попович, м.Ужгород