Закарпаття: До півфіналу розіграшу Кубка Міжгірщини пройшла команда ФК “Брадолець”

Хоч і несприятливими були погодні умови минулої неділі, але вони не стали на заваді проведенню перших матчів кубка району з футболу. Спортсмени проявили неабиякий характер та бажання грати у футбол, за якими відверто заскучали протягом довгого на Верховині зимового сезону.

На стадіоні в Колочаві відбулися два поєдинки: ФК “Брадолець” (Колочава) проти ФК “Ватра” (Голятин) та ФК “Колочава-Негровець” — ФК “Міжгір’я”. Забігаючи наперед скажу, в обидвох матчах перемогу святкували господарі. Якщо у перемозі брадольчан мало хто сумнівався, то дербі другої команди колочавців з райцентрівським клубом закінчилося дещо непередбачено. Несподіванкою став кінцевий результат двобою. Те, що міжгірська команда програє з рахунком 4:2 — не прогнозував навіть найоптимістичніший вболівальник колочавців. Цікаво й те, що в цьому матчі було нереалізовано аж два одинадцятиметрові удари як господарями, так і гостями. Відтак ФК “Колочава-Негровець” вже вкотре доводить свій статус кубкової команди.

Матч ФК “Брадолець” — ФК “Ватра”, як уже було сказано, закінчився з переможним для господарів рахунком 5:1. Отже, до півфіналу розіграшу кубка Міжгірського району пройшла команда ФК “Брадолець”. А за підсумками проведеного жеребкування ФК “Колочава-Негровець” задля виходу до півфіналу потрібно здолати ще й ФК “Едельвейс” (Келечин).

В інших двох матчах стартового туру розіграшу кубка району з футболу зафіксовані такі результати: ФК “Шипіт” в основний час з рахунком 1:1 зіграв з ФК “Лозянське”. Долю цього матчу вирішила серія пенальті, за результатами якої до півфінальної стадії кубкових змагань пробилася команда Лозянського (4:3 на користь гостей за підсумками серії пенальті). Так само серією післяматчевих пенальті закінчилася зустріч ФК “Колос” (Репинне) з ФК “Бескид” (Студений). Господарі не змогли здолати суперника в основний час, тому лише за допомогою трьох влучних одинадцятиметрових ударів репинці пройшли до наступного етапу розіграшу кубка (3:0 за підсумками пробитих пенальті).

Х Х Х

Відбулось жеребкування, де визначились пари суперників наступної стадії кубкового турніру. Отже, завтра відбудеться перша півфінальна зустріч, за якої ФК “Лозянське” прийматиме ФК “Брадолець”, і ще одна відбіркова зустріч — ФК “Колочава-Негровець” вдома зіграє з ФК “Едельвейс”. Переможець цієї пари зустрінеться у півфінальній дуелі з Репинним, яка відбудеться 26 квітня, ц.р.

Андрій ГОЛОДНЯК.
“Верховина” для mizgir.com.ua