Закарпаття: Нові подробиці ДТП за участі головного міліціонера Берегова Олександра Яцканича

Версія батьків загиблого юнака Оксани та Володимира Товтинів.

20 квітня 2011 року, біля 9 годин к.ч. на трасі Берегово-Мукачево загинула в автокатастрофі молода людина, 21-річний голова селянсько-фермерського господарства “Ковач”, випускник юридичного  факультету  Національного Університета Біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Товтин Микола Володимирович.

Загинув внаслідок удару ззаду у свою машину “Нива-Шевроле” службового автомобіля Закарпатського МВС  “Фольксваген-пассат”, в якому сидів начальник Берегівського райвідділу міліції Олександр Яцканич та його водій Софілканич. Після удару на великій швидкості водій «ниви» загинув від отриманих травм, не сумісних з життям. До моменту загибелі намагався впоратись із швидкістю, про що свідчить гальмівний шлях  “ниви-шевроле”.  У «фольксвагена»  слід від гальмівного шляху відсутній.
Від нищівного удару «нива» опинилася в кюветі, а водій вилетів через заднє скло.

Пан Яцканич знаходиться з травмами обличчя, грудної клітини та плеча в Мукачівській районній лікарні, в відділенні інтенсивної терапії. Його супутник отримав травму ноги. Пан Яцканич залишив місце ДТП до приїзду карети швидкої допомоги,  скориставшись службовим автомобілем Берегівської райлікарні, в якому їхав головний лікарь Малеш І.  В. та начмед Сак Ю.М., які прямували по цій дорозі на нараду.

На місці ДТП залишилися два потерпілих – Софілканич та Товтин Микола, який до приїзду швидкої помер на руках людей,  що надавали йому першу допомогу. Свідки ДТП були шоковані і готові свідчити, що два головних медика Берегівщини навіть не наблизилися до постраждалого, приділивши максимум уваги керівнику міліції, який відбувся незначними ушкодженнями.

mukachevo.net