Закарпаття: Зйомки чергової телепрограми «Фіглі з Марьков Голубинськов» пройшли в Колочаві

Народний обрядово-фольклорний ансамбль «Іршавська родина» завжди жаданий гість на різних мистецьких заходах та телевізійних програмах.
І ось днями, колективом здійснено виїзд в село Колочаву,  що на Міжгірщині,  в це особливе верховинське село, де на сьогоднішній день налічується 10 музеїв та багато  пам’ятників. Тому зйомки чергової серії телепрограми «Фіглі з Марьков Голубинськов» пройшли в одному з музеїв архітектури і побуту «Старе село». Записано нову програму вокально-хореографічних композицій  «Фіглярські переспіви», «Іду селом…» та фіглів. 

Господарі тепло зустріли іршавчан запашною кавою, всіляко сприяли в творчому процесі роботи ансамблю  протягом цілого дня.

Мистецькі заходи стають неабиякою подією  для Колочави, про це свідчить те, що згодом,  у травні місяці відбудеться відкриття пам’ятника заробітчанину, що є  черговим внеском  народного депутата України С. М. Аржевітіна у збереження культурних та духовних надбань краю. Колектив «Іршавська родина» вже отримав запрошення прийняти участь у проведенні цього мистецького заходу.

irda.gov.ua