Закарпаття: У травні вийде черговий каталог-довідник «Туристичне Закарпаття»

«Туристичне Закарпаття» – це каталог-довідник, який містить комплексну інформацію про туристичні принади краю, місця відпочинку та розваг: санаторії, пансіонати, готелі, сільські садиби, ресторани, клуби, дегустаційні зали, музеї, туристичні фірми та агенції та багато іншої корисної інформації, яка допоможе більше дізнатися про Закарпаття.

Каталог-довідник «Туристичне Закарпаття 2011» можна буде придбати з середини травня у кіосках “Укрпошти” та приватних розповсюджувачів по всій Закарпатської області та книгарнях України.
 
Як повідомив Інтернет-виданню zakarpatpost.net видавець та засновник довідника Валерій Тимошенко, нині в області діють більше 300 об’єктів відпочинку та оздоровлення, у них одночасно можна розмістити понад 21 тисячу осіб. Умовно, закарпатський відпочинковий ринок можна поділити на три групи закладів: оздоровчі, рекреаційні та туристичні заклади.

 У довіднику “Туристичне Закарпаття” можна знайти корисну інформацію про туристично-рекреаційні та готельно-ресторанні комплекси, сауни, російські й турецькі лазні,  басейни, конференц-зали, тенісні корти, більярд, фітнес-центри, фіто-бари, кальян-клуби, винні фонтани, солярії, прокатні пункти лижного спорядження, прогулянки на конях, сплав по гірських річках, риболовля у власних ставках та форельниках та багато іншої цікавої інформації.

З питань розміщення інформації у довіднику – звертайтеся за телефоном в Ужгороді: 61-99-98 (Оксана Островерх), або за адресою: м. Ужгород, пл. Корятовича, 2 офіс 6 (2-й поверх).

zakarpatpost.net