Закарпаття: З початку року в нашому краї сталося 129 пожеж

Найбільш складна оперативна обстановка в місті Ужгород та Рахівському районі, де виникло 44 відсотки всіх обласних загорань минулого тижня.

За минулу добу на території Закарпаття пожеж не зареєстровано. Зафіксовано 1 хибний виклик підрозділів пожежно-рятувальної служби. Найбільш складна оперативна обстановка на сьогодні в місті Ужгород та Рахівському районі, де виникло 44 відсотки всіх обласних загорань минулого тижня. Найпоширенішою причиною пожеж, які виникали впродовж останнього тижня, стало коротке замкнення електромережі.

З початку року в нашому краї вже сталося 129 пожеж, тільки прямі матеріальні втрати від яких склали 1 мільйон 229 тисяч гривень. На пожежах загинуло 13 чоловік, ще 3 людини постраждало. З вогняного полону було врятовано 8 осіб, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net  у ЦП УМНС в Закарпатській області.

У зв’язку із зростанням кількості загиблих на пожежах УМНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

zakarpatpost.net