Закохана пара вирішила одружитися 30 разів у 30 країнах світу

Британська пара Алекс Пеллінг і Ліза Грант з Йоркшира вирішили влаштувати для себе 30 різноманітних весільних церемоній у 30 країнах світу.Перше весілля закоханих відбулося на їхній батьківщині, у Манчестері. Надалі вони планують провести шлюбні церемонії, зокрема, в Індії, Південній Африці, Китаї, на Таїті, в Торонто тощо. Одного разу вони навіть збираються одружитися на борту корабля під час якогось зі своїх переїздів.

Щоб мати можливість організувати таку масштабну подорож, 31-річному Пеллінгу довелося продати свій бізнес з ремонту автомобілів, але він не шкодує, і впевнений, що воно того варте. “Я просто хочу, щоб уся ця поїздка була спеціально, щоб порадувати Лізу”, – зізнався він.

Пара, яка разом уже три роки, збирається проводити урочистості за традиціями тієї держави, в якій вони опиняться.

“Чи будемо ми розрізати торт під у берберському наметі в Марокко, чи танцювати свій перший танець під віддаленим водоспадом на Таїті, ми збираємося створити блог і ділитися своїм досвідом з усім світом”, – розповів Пеллінг.

Вони планують витратити на реалізацію свого задуму близько двох років, а свої витрати оцінюють у 50 тисяч фунтів стерлінгів (більше 80 тисяч доларів). Коли їхнє турне завершиться, Алекс і Ліза відправляться в ту країну, де їм найбільше сподобалося, і зіграють там весілля ще раз.

tsn.ua