Закарпаття: Понад 120 красунь-наречених пройшлися парадом Ужгородом

Гучне дійство в нашому місті відбувається до Дня молоді вже вчетверте і щоразу дивує сюрпризами. Торік в Ужгороді відрили єдиний пам’ятник весільному рушничкові, а цього разу – презентували черговий рекорд Закарпаття, ба навіть України – 30-метровий весільний рушник. Саме за ним і прямували наречені. Парад-2011 запам’ятається і найдовшою та найгучнішою ходою за свою історію – наречені пройшли від площі Кирила І Мефодія усім Проспектом Свободи, відтак транспортним мостом, Набережною Незалежності та вулицею Довженка, звідки й вийшли на Поштову площу під овації глядачів.

Серед учасниць були й закордонні – дівчата зі Словаччини, Угорщини, Росії та Білорусі. Наречених поділили на кілька груп, відповідно до обраного стилю і відбувалися фотосесії: класична, гламурна, вінтажна та оригінальні – у пожежній частині, в чанах у Лумшорах, на заводі “Турбогаз” тощо. Кожна з учасниць Параду прагнула виділитися з-поміж інших. Так, була наречена із сукнею із газети “Ужгород”, у вбранні зі світлин, наречена із цілим кораблем на голові, пара амурчиків, озброєних луком зі стрілами, що несуть кохання, і дівчата у дуже відвертих вбраннях.

Втім, усе ж переважали саме білі пишні сукні, доповнені вишуканими зачісками та вигадливими букетами. На святі визначили тих, чиї образи, вбрання та аксесуари були найкращими. Втім,  звісно, усі наречені були чудові – кожна по-своєму.

В Ужгороді живуть найкращі, найпрекрасніші дівчата і жінки – на цьому під час свого вітального слова на сцені на Поштовій площі наголосив і міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов. Він зазначив, що сьогоднішнє свято довело: Ужгород – не лише стародавнє, але й дуже молоде місто, а до того ж – дуже красиве.

Вітаючи всіх з Днем молоді, мер наголосив, що звертається саме до тих, кому належить завтрашній день, і саме завдяки енергії і насназі молодих ужгородців місто розвиватиметься і процвітатиме.    Цьогоріч міська влада вперше долучилася до організації Параду наречених.

Наступного року до участі планується запросити дівчат і жінок з міст-побратимів Ужгорода та обласних центрів Західної України, – повідомили zakarpatpost.net у прес-службі міської ради.