Ющенко здає квартиру за 1000 доларів на добу

Квартира за адресою Мала Житомирська, 20-в, у 1998 році була переобладнана – з двох трикімнатних була зроблена одна. Загальна площа квартири в результаті складає понад 350 кв. м.

 Третій президент Віктор Ющенко здає в оренду двоповерхові апартаменти в центрі Києва за 1000 доларів на добу.

Квартира за адресою Мала Житомирська, 20-в, яку екс-президент вказує у своїх деклараціях про доходи, в 1998 році була переобладнана – з двох трикімнатних, одна з яких комуналка, була зроблена одна, а над нею замість даху надбудована мансарда, пише “Сегодня”.

Загальна площа квартири в результаті складає понад 350 кв. м – як у стандартному котеджі. На нижньому поверсі тут розміщені передпокій з гардеробом, кухня з їдальнею, гостьова і сімейна кімнати, кабінет, спальня, санвузли і сходи на верхній поверх. Біля кухні, з якої є ізольований чорний вихід, влаштований засклений балкон. На верхньому поверсі розташовані дві дитячих, два туалети, спортзал, оглядова тераса. Там же приміщення для газового котла і бойлера, тепло і вода тут працюють в автономному режимі. А вид з вікна дуже красивий.

На питання, чому така велика плата, ріелтор пояснила: “Чесно кажучи, я сама вважаю, що ціна завищена. У квартирі нічого особливого немає. Можливо, через те, що вона належить Ющенку. А ще існує легенда, що квартира майже свята – там колись жив священик, який емігрував. Та й сам будинок знаходиться між трьома церквами: Святою Софією, Михайлівським та Андріївською”.

Сусіди Ющенка, яких не багато в будинку, де в основному фірми, кажуть, що екс-президента не бачили у будинку вже давно. “Не пам’ятаю, може рік тому він тут з’являвся. Поводяться вони дуже скромно. А зараз, начебто, квартира порожня”, – сказав один з сусідів.

tsn.ua