Закарпаття: Доки одні відпочивають, інші крадуть

Під час відпочинку у звеселяючих закладах, де спиртне ллється рікою, а народу тьма, громадянам слід бути особливо пильними в плані збереження власних грошей та коштовностей, адже злодієм може виявитися будь-хто, навіть сусід за столиком. Однак ми нерідко про це забуваємо, а закінчується все плачевно.
Так, відразу кілька жителів Ужгорода залишилися в минулі вихідні без грошей та дорогих мобільних телефонів після відвідин місць відпочинку. 33-річний ужгородець засидівся допізна в одному з ресторанів, де від нього викрали барсетку з грошима в сумі 400 доларів та 1500 гривень. Дві дівчини теж весело відпочивали: 19-річна—в нічному клубі, а 22-річна—в одному з міських кафе. В результаті обидві позбулися своїх мобільних телефонів марки «Самсунг». Як то часто буває, свої дорогі «мобілки» дівчатка залишили без нагляду, де вони й утрапили в чиєсь недобре око.

Усі троє потерпілих звернулися із заявами в міліцію, й крадіїв розшукують. Водночас правоохоронці вкотре закликають самих потенційних потерпілих бути уважними в місцях відпочинку, аби не стати жертвою крадіїв. Зрештою, обікрасти можуть і в громадському транспорті. Скажімо, від жительки Мукачева витягнули днями в маршрутному таксі гаманець з півтора сотнями доларів, документами та банківською карткою.