Закарпаття: У Рахові батько залишив на кладовищі в коробці з-під взуття труп немовляти

Ця моторошна історія трапилася днями в місті Рахів.  Почалося все з того, що місцева школярка виявила вечірньої пори на міському  кладовищі підозрілу коробку з-під взуття. Коли дитина з цікавості заглянула всередину, то вжахнулася: там лежало мертве тільце немовляти! Про страшну знахідку дівчина негайно повідомила  міліцію,  на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

Як з’ясували судмедексперти, новонароджене маля було семимісячним, тобто  воно народилося мертвим внаслідок викидня.  Невдовзі міліціонери розшукали і мати  дитинки.

Нею виявилася 37-річна місцева жителька.  На обліку вагітна не перебувала, але коли в неї почалися пологи, то родичі викликали «швидку», яка доставила її  у пологове відділення районної лікарні.

Тут у жінки стався самовільний аборт, внаслідок  чого  новонароджений  хлопчик помер. Плід  дитини лікарі віддали чоловіку породіллі для захоронення, про що було зроблено відповідний запис в історії хвороби.

Проте батько  маляти  з незрозумілої причини не поховав тільце  за християнським звичаєм, а залишив його у коробці на міському кладовищі…

Обставини цієї моторошної історії  ще з’ясовуються.

zakarpatpost.net