Агентство “Меркурій” стало жертвою зухвалого злочину

До сьогодні тільки у голівудському фільмі доводилось бачити зйомку з камери відеоспостереження, яку викрадають злодії. Цієї ночі, о 4.05 двоє в темних окулярах та капюшонах викрали дві камери з приміщення агентства “Меркурій”, що знаходиться в Мукачеві по вул. Валенберга, 14.

Їх не турбувало навіть те, що камери встановлені “навхрест”, тобто вони або знали, на що йдуть, або були, м’яко кажучи, дуже недалекоглядними. Очевидно, що цей відеозапис невдовзі стане хітом мукачівських MMS-ок. До речі, на іншому записі видно, що за кілька годин до злочину навпроти агентства зупинився автомобіль, з нього вийшла людина, що говорила по мобільному телефону, перейшла дорогу і посвітила кишеньковим ліхтариком на відеокамери спостереження.

У цьому приміщенні також знаходяться редакції газет “Меркурій” та “Наше Мукачево”. Як зізналися працівники редакції, нещодавно вони отримали кілька телефонних дзвінків з “проханням” думати, про що вони пишуть. Власник агентства Сергій Альохін не знає, яка з публікацій могла призвести до погрозливих дзвінків. Хоча, як відомо, газета “Наше Мукачево” часто критикує дії влади, та застерігає людей від недобросовістних агенцій нерухомості.

На питання, чи це “дитячі забавки”, чи серйозне попередження від конкурентів чи ображених чиновників, має дати слідство. Також можливий варіант підготовки до пограбування, але він здається надто зухвалим, враховуючи те, що приміщення знаходиться у центрі міста.

panorama-mukachevo.com