Балога подарував 7 школам Мукачівщини мультимедійні комплекси

У четвер, 29 вересня, у кіноконцертному залі «Перемога» відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Офіційна частина свята традиційно розпочалася з нагородження ветеранів педагогічної справи та молодих фахівців.

У своїх вітальних промовах, присутні на святі голова Мукачівської районної ради Іван Михайло та заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець відзначили постійну подвижницьку працю освітян у розбудові району. Також вони запевнили, що районна влада Мукачівщини і надалі докладатиме всіх зусиль  для забезпечення пріоритетного розвитку освітньої галузі, підтримки освітян, створення належних умов для їх роботи.
 
Свої привітання з нагоди професійного свята адресував освітянам району Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога. За його сприяння сім шкіл району отримали мультимедійні комплекси.
 
Напередодні відзначення Дня працівників освіти найкращих педагогічних працівників Мукачівщини від імені управління освіти Закарпатської ОДА, Мукачівської райдержадміністрації, Мукачівської районної ради, відділу освіти Мукачівської РДА відзначено почесними грамотами, подяками та подарунками.
 
Після завершення офіційної частини, запрошені представники освітньої галузі району мали можливість насолодитися святковим концертом за участі Державного академічного Закарпатського народного хору.

 Прес-служба Мукачівської РДА