На Закарпатті мисливці за металом убили сторожа

54-річного мешканця села Ключарки Мукачівського району Закарпаття, який працював сторожем на будівництві автосалону біля Мукачева, вбили шукачі металу. Про це ЗІКу повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.
Після повідомлення про скоєння вбивства у Мукачівський райвідділ міліції на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Згідно з висновком судмедекспертизи, смерть охоронця настала внаслідок травм голови, грудної клітки, переломів черепа, численних переломів ребер і травматичного шоку.

Убивць 54-річного чоловіка працівники карного розшуку знайшли вже наступного дня – у гамірливому мукачівському таборі. За підозрою у скоєнні вбивства було затримано двох тамтешніх поселенців. Старшому з них, Олександрові, – 40 років, він уже раніше судимий. Його напарнику, Джімі, – 20. Деталі злочину розповіли самі затримані, написавши явку з повинною.

Того дня обидва, добряче «підігрівшись» спиртним, вирішили навідатися на новобудову автосалону, щоб чимось поживитися. Почали зривати з даху будівлі металеві листи перекриття. Шум почув сторож. Злодії спробували накивати п’ятами, проте сторож наздогнав їх і спробував затримати. Зухвальці накинулися удвох на одного супротивника з кулаками, завершивши розправу дерев’яною палицею та каменюкою. Обшукавши бездиханне тіло своєї жертви, вбивці забрали старенький мобільний телефон «Сіменс».

За фактом навмисного вбивства міліція порушила кримінальну справу, негідникам загрожує за скоєне до 15 років позбавлення волі.

zik.ua