Закарпаття: Молодь полюбляє “курнути” на дитячих майданчиках

Як свідчить досвід, у дворах будинків на дитячих майданчиках, де вдень бавляться в пісочку діти, вечорами та вночі нерідко збираються любителі «кайфу».

Так, увагу патрульного наряду мукачівської міліції привернули близько 23-ї години двоє підозрілих молодиків, які розпивали на дитячому майданчику на вул.Закарпатській в Мукачеві спиртні напої.

При наближенні людей у формі один із пияків кинув на землю якийсь паперовий згорток. У ньому міліціонери виявили чотири грами марихуани. Одному з затриманих—21, іншому—лише 17 років.

Полюбляє «травку» і 17-річний студент мукачівського ліцею. Вечірньої пори цього хлопця затримав патрульний наряд на одній з вулиць міста за скоєння адмінправопорушення. Під час обшуку в ліцеїста знайшли та вилучили паперовий згорток із трьома грамами марихуани.

Але найбільше пощастило виноградівським правоохоронцям. Тамтешні дільничні навідалися з обшуком в оселю пенсіонера з одного з сіл району, де виявили в кімнаті чотири висушені рослини конопель загальною вагою майже 180 грамів.

Зі слів господаря, це добро належить його 29-річному сину. Якщо це справді так, то молодика буде притягнуто до кримінальної відповідальності за незаконне вирощування наркотиків.

zakarpatpost.net