Хустський ФК “Нарцис” дискваліфіковано

4-го жовтня 2011 року відбулося позачергове засідання Виконавчого комітету ФФЗ. Головне питання, яке було розглянуто на засіданні – «Про інцидент, який відбувся 02 жовтня 2011 року у матчі першості Закарпатської області з футболу ФК «Нарцис» (Хуст) – ФК «Боржава» (Довге)».

Наслідком обговорення стало прийняття ряду рішень:

–  За неодноразові прояви актів вандалізму, агресивної хуліганської поведінки керівників та футболістів ФК “Нарцис” (Хуст) по відношенню до офіційних осіб  футбольних матчів, незабезпечення охорони громадського порядку та безпеки  під час проведення змагань  зняти команду ФК “Нарцис” (Хуст) з розіграшу першості Закарпатської області з футболу 2011 року.

Крім того, як уже повідомляло Закарпаття онлайн , терміном на п’ять років ( до 3 жовтня 2016 року ) президента клубу ФК “Нарцис” (Хуст)  п. Борку Роберта Михайловича відсторонено від участі в організації роботи у футбольних клубах Закарпатської області, а футболіста команди ФК “Нарцис” (Хуст)  п. Близнюка Анатолія за агресивну, хуліганську  поведінку по відношенню до арбітрів матчу ФК “Нарцис” (Хуст) – ФК “Боржава” (Довге) дискваліфіковано терміном на один рік (до 3 жовтня 2012 року).

При цьому залишено в силі штрафні санкції Дисциплінарного комітету ФФЗ щодо гравців та представників ФК “Нарцис” (Хуст).

Крім того, Федерацію футболу Хустського району ( Голова – Форковець В.В.)  зобов’язано провести відповідну роботу з вболівальниками та учасниками районних змагань з футболу щодо недопущення актів вандалізму та  хуліганської поведінки до, під час та після матчів.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн , 6 жовтня Ужгородський міськрайонний суд прийняв рішення про взяття під варту на 2 місяці (тобто, до 4 грудня) депутата Хустської міської ради Закарпатської області, члена Партії регіонів, президента футбольного клубу “Нарцис” (Хуст) Роберта Борки. як повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області, останній підозрюється в побитті арбітрів і міліції на футбольному матчі в Закарпатській області.

zakarpattya.net.ua