Мукачівський коледж провів педагогічні читання до річниці народження Сухомлинського

 28 вересня 2011 року В.О.Сухомлинському виповнилося б 93 роки.  Це член-кореспондент АПН, заслужений вчитель України, публіцист, дитячий письменник, український просвітитель, Гуманіст, Добротворець, Учитель з Божої ласки. Пафосом високої Інтелектуальності, Моральності , Духовності, Естетики насичені усі його педагогічні твори і практика. Його педагогічна діяльність – є взірцем служіння своїй професії. «Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця!». Ці слова одного із самих чудових педагогічних діячів сучасності – Василя Олександровича Сухомлинського – можна було б поставити епіграфом до усього, що було їм написане. Досвід власної багаторічної вчительської практики. Узагальнення величезної педагогічної спадщини минулого переконали його в тому, що «сила і можливості виховання невичерпні».

Студенти Товт А.(ІІІ-Ж ), Марич Д.(ІІІ-Ж) підготували цікаві повідомлення про різні аспекти його діяльності. Ознайомили з життєвим шляхом, літературно-педагогічною спадщиною В.О. Сухомлинського.

Викладач педагогіки Глагола О.М. провела вікторину про педагогічну творчість  В.О. Сухомлинського.

Також провели читання та інсценізація казок та оповідань  В.Сухомлинського. (Староста В., Титор М., Говдош А. «Спогади В.О. Сухомлинського»).

Мукачівський гуманітарно-педагогічний коледж МДУ