Закарпаття: На хабарі впіймана начальник технічного відділу КП «БТІ м.Ужгород»

До Ужгородського МУ УМВС області звернулась громадянка Ужгорода та повідомила про те, що начальник технічного відділу комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації міста Ужгорода» вимагає від неї хабар у розмірі 200 євро за видачу технічного паспорту на квартиру в м.Ужгороді для подальшого оформлення права власності на вказане нерухоме приміщення. Пізніше начальник технічного відділу КП «БТІ м.Ужгород», перебуваючи в своєму службовому кабінеті, вимагала та отримала хабар у вигляді грошових коштів в розмірі 200 євро за сприяння у виготовленні та видачі технічного паспорту на квартиру в м.Ужгороді.

За цим фактом 20 жовтня поточного року прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. Начальника техвідділу КП „БТІ м.Ужгород” слідчим прокуратури області затримано в порядку ст.115 КПК України.

Наразі по кримінальній справі слідчим прокуратури області проводиться досудове слідство,  хід якого взято на контроль, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

zakarpatpost.net