У Сваляві займались благоустроєм

Пріоритетним напрямком діяльності місцевої влади є проведення благоустрою та облаштування територій. Поставлено за мету зробити все можливе для компактного і комфортного проживання тут мешканців.

Не менш важливою умовою є чистота та зовнішній вигляд вулиць, адже їх естетична привабливість налаштовує на позитивні емоції і створює відповідний настрій. Однак, благоустрій території міста спрямований не лише на забезпечення належного санітарного порядку навколишнього середовища, створення належних  умов для проживання,  діяльності та відпочинку громадян і гостей нашого міста, а й для покращення його загального вигляду.

Цьогоріч Свалявська міська рада, за ініціюванням міського голови Івана Івановича ЛАНЬО, започаткувала хорошу традицію  – під час святкування Дня міста Свалява давати нове дихання об’єктам на території міста. І тому, в цьому році свалявці та гості міста стали свідками відкриття відновленого фонтану у парку ім. І.Франка, що за будівлею районного Будинку культури в центрі міста, який багато років був занедбаний.

Також вражаючі зміни торкнулись ще одного куточка Сваляви – багатоповерхового будинку № 74 по вул. Головній в центрі міста –  спільними зусиллями міської ради з приватними підприємцями, торгові об’єкти яких розташовані на першому поверсі будівлі, та членами ОСББ “Свалявчанка” даного будинку  було реконструйовано його шатрове покриття та пофарбовано фасад будівлі.

Звичайно, цьому передувало здійснення ряду організаційних заходів: затвердження проектно-кошторисної документації, вирі­шення питань щодо фінансування…

І ось вражаючий результат – за короткий термін багатоповерховий будинок № 74 «запульсував» новим життям.

Прес-служба Свалявської міської ради

http://karpatnews.in.ua/