В Перечинській райраді обговорювали бюджет

 Минулого тижня відбулася чергова сесія Перечинської райради. На порядку денному одне питання – зміни до районного бюджету на 2011-тий рік. У роботі сесії брали участь голова райдержадміністрації Андрій Готько, перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Антон Громовий, заступник голови районної ради Юрій Дзамулич. Головував – керівник ради Анатолій Перцев.

На зібранні, як і попередньо на засіданнях постійних комісій , ішла мова про внесення змін до рішення третьої сесії районної ради від 30 грудня 2010 року №16 «Про районний бюджет на 2011 рік» ( із змінами від 10.03.2011 року, 19.05.2011 року, 05.09.2011 року). З інформацією виступила начальник управління економіки РДА Любов Керецман.

Виступаюча коротко проаналізувала стан виконання районного бюджету за 9 місяців 2011 року, стан незабезпеченості потреби в коштах на оплату праці працівникам бюджетних установ, на оплату енергоносіїв та потреби в коштах для належного фінансування видатків на харчування і медикаменти в лікувально-профілактичних закладах району.

З метою, аби не допустити припинення харчування хворих у стаціонарних відділеннях та недопущення заборгованості по оплаті за енергоносії в галузі охорони здоров’я було запропоновано зменшити бюджетні призначення головного розпорядника коштів – відділ освіти РДА на 210 тис. гривень в частині тих видатків, що до кінця року не будуть використані за призначенням і це дасть можливість позитивно вирішити питання щодо харчування та оплати за енергоносії по охороні здоров’я району.

Депутати підтримали дану пропозицію, прийнявши відповідне рішення.

На сесії також виступили голова райдержадміністрації Андрій Готько, перший заступник голови облради Володимир Закурений.

Прес-служба облради

karpatnews.in.ua