В Ужгороді проходять змагання гандболістів

Учасників розділено за географічним принципом на 2 групи: західну та східну. До столиці Закарпаття приїхали команди з Овідіополя, Одеси, Рівного та Тернополя. Компанію їм також склали молоді гандболістки з місцевої СДЮШОР «Карпати».

Змагання відбуватимуться в 4 тури. Перший з них проходитиме з 16 по 20 листопада. Привітав юних спортсменок із початком представницького турніру голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.
 
Закарпаття завжди радо приймає змагання з будь-якого виду спорту, адже розвиток фізичної культури та спорту – пріоритет в роботі обласної влади, – зазначив Олександр Ледида. У подібних турнірах загартовується характер, набуваються необхідні навички, які обов’язково знадобляться у майбутньому, дорослому, спорті. Тож, бажаю усім учасникам змагань успіхів та більше позитивних емоцій, -зазначив Олександр Ледида.
 
Директор СДЮШОР “Карпати”  Вікторія Гойс-Шайбакова  розповіла, що команда часто грає на виїздах і привозить хороші результати: «Саме ці дівчата – двічі срібні призери чемпіонату України. Щодо цих змагань, то зараз триває перший тур у західній зоні. Другий тур називається «стінка на стінку», коли зустрічаються західна і східна зони і грають між собою. Після того визначають шістку команд, які будуть боротися за медалі у третьому і четвертому турі , а так звана нижня шістка команд будуть боротися за 7-12 місця».
 
Відзначимо, що гандболістки, які переможуть на цьому всеукраїнському турнірі, отримають почесне звання «кандидат у майстри спорту».

Прес-центр Закарпатської ОДА