Студентці ЗакДУ призначили стипендію Президента та ВР України

Одним з найкращих студентів Закарпатського державного університету, а також аспірантці вишу призначено іменні академічні стипендії Президента України та Верховної Ради.

Так, академічну стипендію Президента України отримуватиме студентка 3 курсу юридичного факультету ЗакДУ Андріана Фозекош. Дівчина стала співавтором підготовленого до друку навчального посібника для студентів з курсу Теорії держави і права «Основні категорії та поняття», вона є постійним учасником вузівських, міжвузівських науково-практичних конференцій, учасником та переможцем всеукраїнського брейн-рингу, присвяченого 15-річччю Конституції України. Іменні стипендії Верховної Ради України отримали студентка 4 курсу факультету економіки та туризму Єлизавета Дюлай та студентка 3 курсу факультету міжнародних відносин Соломія Пукас. Єлизавета навчається за спеціальністю «Фінанси та кредит».

 Дівчина бере активну участь у науково-дослідній роботі, виступає із доповідями на семінарах. Соломія також є учасником студентських наукових конференцій та «круглих столів», відмінно вчиться, бере участь у громадській та суспільно-корисній роботі. Крім того, академічну стипендію Президента України отримала і аспірантка Закарпатського державного університету Маріанна Коціпак. Вона працює над дисертацією за спеціальністю «Германські мови», а також поєднує наукову роботу з педагогічною практикою, – повідомили в прес-службі Закарпатського державного університету.

rionews.com.ua