Ужгородські наркомани приїхали “кайфонути” в гості до мукачівських

Вечірньої пори на вулиці Мукачева зібралася біля автомобіля «Шевроле» весела компанія з числа двох мукачівців і трьох ужгородців. Як з’ясувалося, хлопці прийшли не просто потеревенити, а хотіли «кайфонути»… Мали з собою те, що потрібно для цього.

Лише от про «наркозустріч» стало відомо працівникам міліцейської служби по боротьбі з наркотиками. Спільно з патрульним нарядом «бнонівці» навідалися на місце згаданої зустрічі. Побачивши міліцію, молодики викинули на землю два шприци із «ширкою» та паперовий згорток із шістьма грамами марихуани. Але це не врятувало їх від кримінальної відповідальності. Затримані—віком 27-40 років. Тепер усіх їх очікує кримінальна відповідальність за зберігання та вживання наркотиків. Походження опію та марихуани з’ясовується.

Житель Іршави, 35-річний приватний підприємець, з маком і коноплями вирішив справи не мати. Адже більше заробити можна на синтетичних наркотиках! Молодик десь роздобув понад десять грамів метамфетаміну, який вирішив продати. Вже й клієнт знайшовся на цей «дискотечний» наркотик—30-річний житель Ужгорода. Домовились на ціні 5500 гривень за всю партію. Уже й по руках вдарили, зустрівшись серед ночі біля супермаркету в Іршаві. Та раділи наркоділки недовго: їх швидко оточили люди в цивільному, а на руках брязнули кайданки…

Наркотичну речовину та гроші вилучено, за фактом збуту наркотиків міліція порушила кримінальну справу.

Поталанило й тячівським міліціонерам. Серед білого дня вони затримали на вулиці біля бару в селищі Буштино 23-річного жителя Хустщини. Хлопчина мав на плечах рюкзачок, у якому правоохоронці знайшли та вилучили близько 200 грамів марихуани.

Того ж дня правоохоронці здійснили санкціонований обшук в оселі 26-річного жителя Буштина, де знайшли та вилучили паперові згортки з 15 грамами марихуани. Чи повязані згадані молодики між собою, повинно зясувати слідство. Обох наркоділків очікує кримінальна відповідальність.

zakarpatpost.net