Закарпаття: Владика Феодор взяв участь у святкуванні 20-ї річниці української прокуратури

В рамках офіційних заходів серед іншого було і освячення нового пам’ятника, який був освячений владикою Феодором. Пам’ятник Закарпатській прокуратурі розташований навпроти обласної прокуратури, біля Свято-Покровського храму-пам’ятника.

У святкуванні річниці також взяли участь головний прокурор Закарпатської області Петруня Анатолій, голова обласної ради Балога І.І., голова обласної адміністрації Ледида О.О., начальник УМВС України в Закарпатській області Русин В.П., міський голова Погорелов В.В., очільники військової прокуратури, СБУ, таможні, ветерани прокуратури та працівники прокуратури.

Після освячення пам’ятника все дійство перенеслось в обласний драматичний театр де всі згадані вище звернулися до присутніх зі словами привітанняна честь річниці української прокуратури, повідомляє сайт m-eparchy.org.ua

 

 

 

 

 

 

 

У своєму вітальному слові владика привітав працівників з професійним святом, побажав мудрості, Божого благословення та вручив іменні подарунки. Зокрема на згадку про святкову подію Петруні А.Л. та його заступнику Мухіну В.В. владика подарував Біблію. Ще двом працівникам прокуратури були вручені ордени Почаївської ікони Божої Матері.

zakarpatpost.net