Цигарковий контрабандизм процвітає

Минулими вихідними, завдяки діям Мукачівських прикордонників, у шукачів легкої, хоча й незаконної наживи, було вилучено один легковий фольксваген та дві вантажівки. Так, в суботу вранці, під час перевірки документів у громадянина Румунії, який прибув у пункт пропуску «Дякове», з метою виїзду з України, прикордонниками було помічено явне хвилювання.  Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, правоохоронцями було прийнято рішення на проведення поглибленого огляду .

За результатами спільного з митниками поглибленого огляду   виявлено 220 пачок цигарок. Горе-контрабандист намагався приховати цигарки використовуючи конструктивні особливості свого авто. Загальна вартість затриманої контрабанди складає 94 тисячі 600гривень.
 
Вже за годину, у цей же пункт пропуску на вантажному автомобілі марки «MERCEDES», прибув ще один громадянин Румунії, під час спілкування з яким, прикордонники помітили певне занепокоєння у його поведінці. Як і у попередньому випадку, прикордонниками було  ініційовано проведення поглибленого огляду даного авто. Під час здійснення спільного з митниками огляду, в кабіні сідельного тягача прикордонниками було виявлено приховані тютюнові вироби у кількості 210 пачок. Загальна вартість затриманої контрабанди склала 266 тисяч 570 гривень.
 
А от пильність прикордонників відділу прикордонної служби «Вилок», вирішив перевірити громадянин Угорщини, який в паливному баку свого Фольксвагена, намагався приховати 550 пачок цигарок. В ході огляду тютюнові вироби було вилучено. Конфіскований транспортний засіб угорця оцінили в 58 тисяч 997 гривень.

mukachevo.net