Пугачова з Галкіним гуляють весілля в італійському ресторані

На свято зібралися родичі й близькі друзі пари, в тому числі й колишній чоловік Пугачової Кіркоров.
У суботу, 24 грудня, зірка російської естради Алла Пугачова та Максим Галкін святкують своє весілля в одному зі столичних ресторанів Москви.

Нагадаємо, пара таємно одружилася напередодні у п’ятницю в одному із РАГСів Москви через 10 років спільного життя. Першим про це написав у своєму мікроблозі на Twitter друг молодого Микола Басков.

На урочисту подію були запрошені тільки родичі і близькі друзі. У ресторані зібралася вся еліта російського шоу-бізнесу – дочка Пугачової Кристіна Орбакайте із сім’єю, Володимир Винокур із родиною, Микола Басков, прийшов навіть колишній чоловік Філіп Кіркоров та інші, йдеться в сюжеті ТСН.

Як розповіли в оточенні співачки, італійський ресторан “Оліветта” в центрі Москви обрав Галкін, який віддає перевагу саме середземноморській кухні.

Судячи з відгуків в інтернеті, гості молодят скуштують сьогодні карпачо з лосося з моцарелою і панокоту з козячого сиру. Напевно буде на весільному столі багатий вибір вин. Щоправда, побачити все, що відбувається сторонні люди не зможуть. На вході в ресторан чергує охорона, а вікна щільно зачинені зсередини фольгою.

У ресторані відбулася імпровізована церемонія. Молоді виголосили клятву вірності в арці, прикрашеної ліліями. Ну і звичайно, у фіналі під дружні крики: “Гірко!” Алла і Максим подарували гостям поцілунок.

Першою привітала молодят Кристіна Орбакайте, яка виклала в мережі фото першого поцілунку Максима й Алли та побажала молодшому за себе на 5 років Галкіну щастя. Додамо, що 35-річний Галкін став 5-м чоловіком 62-річної Алли Пугачової.

Також перед тим, як сховатися у ресторані, , пише “Комсомольская правда”, Пугачова поспілкувалася з журналістами та висловила сподівання, що це її останній шлюб.

“А я сподіваюся, що мій – єдиний”, – зауважив Максим.

Володимир Винокур подарував молодим канделябри, мовляв, вони створюють дуже романтичну обстановку. Орбакайте разом з чоловіком Михайлом обрали в подарунок весільну ляльку від кутюр.

Але найдорожчий серцю презент подарував Аллі Максим. Пугачова продемонструвала друзям дорогоцінний гарнітур: кільце і браслет, інкрустовані діамантами і сапфірами.

tsn.ua