Черновецький таємно одружився

30 січня мер Києва Леонід Черновецький одружився зі своєю коханкою Оленою Савчук.

Про це повідомило джерело в Печерському РАГСі. Також батьки учнів ліцею “Лідер” розповіли, що бачили, як з будівлі РАГС, який знаходиться по сусідству, виходила щаслива пара. Підтвердили розпис мера в його оточенні, а також в оточенні Олени Савчук, пише “Сегодня”.

Черновецький і його коханка, нібито розписалися 30 січня між 16:00 і 17:00.

“Леонід Черновецький вийшов із РАГСу разом з жінкою, схожою на Олену Савчук (я дізналася її по фото в газетах), в руці у неї був весільний букет.Також з ними був нарядно одягнений хлопчик, схожий на Олену (мабуть, 13-річний син Савчук від першого шлюбу). Крім них було ще два охоронці. Правда, перед автомобілями дороги молодят розійшлися: Олена сіла в червоний BMW, а Леонід Михайлович – в Mercedes S-класу. Потім машини роз’їхалися”, – розповіла одна з мам.

Інформацію про весілля підтвердило джерело в оточенні Черновецьких, а також близький знайомий мами Олени Савчук – пастора Софії Жукотанської. За словами друга Жукотанської, церемонію одруження намагалися ретельно приховати, тому домовилися про розпис в неробочий для РАГСу день. А розповісти про те, що мер більше не холостяк, хотіли трохи пізніше. Можливо, тільки заради весілля мер і прилетів до Києва минулої неділі.

Раніше колишній представник “молодої команди” Черновецького Ірена Кільчицька заявила, що він не збирається одружуватись.

tsn.ua