Футбол: Поразка від “Нарциса” – ще один урок для “Верховини”

Нещодавно відбувся 2 тур зимової першості Закарпаття з футболу, за якого ФК “Верховина” провів свій черговий матч з хустським “Нарцисом”.

У минулому році суперники вже зустрічалися між собою у товариському матчі, який відбувся в Міжгір’ї. Тоді “верховинці” миром розійшлися з хустянами — 1:1.

Для того, щоб продовжити боротьбу в турнірі, нашій команді була потрібна лише перемога, але розраховувати на легку гру не доводилося. Адже ФК “Нарцис” у минулому сезоні міг здобути перемогу в першій лізі обласного чемпіонату, якби не дискваліфікація команди на фініші змагань. Тому наші хлопці добре знали з ким мають справу.

На відміну від попереднього разу, газон на “Авангарді”, центральному стадіоні Хуста, був у кращому стані, тому й гра видалася видовищнішою. Рахунок у зустрічі першими відкрили господарі, але в кінці тайму, завдячуючи голу капітана Ігоря Лолина, нашим футболістам вдалося відновити паритет — 1:1. Після перерви господарі змінили тактику — почали діяти агресивно, з масою фолів. Забігаючи наперед скажу, що хустяни протягом всього поєдинку заробили 6 жовтих карток проти жодної з боку футболістів “Верховини”.

Чим пояснити таку грубість? На це питання шукати відповідь доведеться ще довго. В такій жорсткій боротьбі основоположним завданням залишалось обійтися без травм. Господарі добилися свого і наприкінці зустрічі забили переможний м’яч. Наша команда могла відігратися з декількох поспіль виконаних стандартів, але, на жаль, не пощастило — 2:1. “Нарцис” здобуває 3 очки.

В інших іграх зафіксовані наступні результати: ФК “Вільхівці” внічию зіграв з ФК “Оболонь” — 0:0, а в групі “В” СК “Берегвідейк” розгромив ФК “Мукачево” — 4:1.

У нашої команди попереду ще одна зустріч з хустською “Оболоню”. Футболістам потрібно чим швидше набрати форму перед стартом обласного чемпіонату. Також необхідно в максимально стислі строки призначити головного тренера клубу, бо без нього команда якісно грати не може.

mizgir.com.ua