Іван Качур вислухав проблеми закарпатців. Чи будуть вони вирішені?

Заступник керівника краю Іван Качур спілкувався із закарпатцями під час прямої телефонної лінії. Здебільшого, до посадовця зверталися мешканці Міжгірського, Виноградівського, Тячівського районів та міста Ужгород.
Пані Олена розповіла, про підозри щодо нелегальної вирубки, заготівлі та реалізації лісу на околицях кількох сіл Міжгірщини. Так як у гірських селах здебільшого немає газового опалення, цю деревину продають місцевим мешканцям як дрова. Іван Качур пообіцяв взяти на контроль ситуацію та ініціювати відповідну перевірку.

Мешканець Міжгірського району пан Олександр розповів про проблеми, що виникають у сільських мешканців у зв’язку з тим, що досі не визначені межі Ізківської та Буковецької сільрад. Це питання буде взяте на контроль Міжгірською районною адміністрацією та розглянуте спеціальною комісією.

Ще одна мешканка Міжгірщини попросила сприяння у справі виплати зарплатні. Пані Гафія працювала на підприємстві у Вінницькій області, де їй заборгували частину заробітної платні. Суд, який розглядав цю справу, прийняв рішення на користь позивачки, та зобов’язав сплатити заборговані кошти. Проте, рішення досі не виконане. Іван Качур пообіцяв посприяти у вирішенні справи, звернувшись до виконавчої служби.

Мешканці села Кричево попросили допомогти у добудові дамби, ремонті доріг та аварійного мосту. Заступник голови облдержадміністрації запевнив: питання буде розглянуте комісійно з виїздом на місце.

Жителі Тячівщини поскаржилися на ненадання належних послуг сімейними лікарями, недотримання місцевими водіями правил перевезення пільговиків.

Усі порушені під час прямої телефонної лінії питання будуть розглянуті та взяті на контроль профільними управліннями обласної адміністрації, повідомили “НЕДІЛІ” у прес-центрі ОДА.

zakarpatpost.net