Пугачову в Криму зустрічали сотні фанатів

Російська зірка приїхала в Ялту, щоб особисто контролювати підготовку “Крим Мюзік Фесту”.

Сьогодні в обід Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним приїхали потягом Москва-Сімферополь, йдеться в сюжеті ТСН.Особливе. Зірки приїхали на фестиваль “Крим Мюзік Фест” у власному СВ.

Житимуть на чорноморському узбережжі щонайменше тиждень. У Сімферополі на вокзалі на Аллу Пугачову чекають більше сотні людей: натовп шанувальників, журналісти і три дівчини з хлібом-сіллю, в національних костюмах – російському, українському і кримськотатарському. Потяг прибуває о 13.00 – без запізнень.

 

 

 

 

 

 

Примадонна виходить з власного вагону у чудовому настрої. На ній – вільна біла сорочка та фіолетові легінси. Шанувальники у захваті від того, як гарно виглядає їхній кумир. Поруч із 63-річною зіркою – її вдвоє молодший чоловік Максим Галкін. Алла Борисівна зізнається, у дорозі не втомилася, але дуже хоче скупатися у морі.

На українській землі подружжя за традицією куштує коровай. Галкін жартома просить не знімати його – мотивує тим, що поки їсть, ніхто не бачитиме його посмішки. Наблизитися до мегазірки майже неможливо. До кортежу її супроводжує натовп міліціонерів. Вона сідає у чорний Мерседес віп-класу і виїжджає.

Наступна її зупинка – Ялта. Вона приїхала на два дні раніше до офіційного старту ялтинського музичного фестивалю Крим Мюзік Фест. Бо всі номери має затвердити особисто. Головний режисер фестивалю радий попрацювати пліч-о-пліч з самою Примадонною. Ялтинський концертний зал вже готовий. Дивувати глядачів тут збираються великими екранами і різноманітними відеоефектами. Репетиції тривають майже цілодобово.

tsn.ua