Ужгородський виконком дав дозвіл на розміщення додаткових рекламних щитів

Йдеться про 13 щитів на декоративній огорожі на перехресті вулиць Митна-Собанецька, які, за інформацією видання Закарпаття онлайн, належать депутатові міської ради від Партії регіонів Олександру Ковачу.

Відповідне рішення про продовження дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, а також про встановлення щитів на перехресті вул. Митна-Собранецька ухвалене  на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Що цікаво – проект навіть не обговорювався, за нього члени виконкому «з подачі» мера проголосували у кількості 10 осіб, 3 – проти, 1 – утримався.

Перед голосуванням міський голова Віктор Погорєлов зауважив, що відповідне питання вже розглядалось на минулому засіданні виконкому, голосування по ньому було перенесене, тому говорити немає про що. Відтак, рішення й було ухвалено. Таким чином, виконком не тільки продовжив дію дозволів на розміщення біг-бордів і рекламних щитів на пл. Корятовича, по вул. Корзо і підпірних стінках під пішохідним мостом на пл. Театральній (з боку власне Театральної, Київської набережної, обласного лялькового театру), але й дав дозвіл на розміщення рекламних щитів на перехресті вулиць Митна-Собранецька. Останні,за інформацією Закарпаття онлайн, належать члену Партії регіонів Олександру Ковачу і досі експлуатувалися ним незаконно. Саме за таку “незаконність” раніше було демонтовано аналогічні рекламні щити ТОВ “Білий барс”, яким керує дружина очільника фракції “Батьківщина” в Ужгородській міськраді Василя Гнатківа.

Як повідомила на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Фейсбук по завершенні засідання виконкому член виконавчого комітету Маргарита Мощак, “проти проекту рішення голосували тільки я, Надія Холодняк, Олександр Волосянський і, уявість собі, мер Погорєлов, який так поспішав проголосувати це питання, що навіть не спромігся перед голосуванням дати мені слово. “За” голосували всі інші…”. Не голосували взагалі по причині відсутності Володимир Чубірко, Віктор Трикур та Віктор Щадей.

 Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн