Ветеранам Збройних сил знову довелося стріляти

Відзначити річницю визволення України та 55-ту річницю від дня створення Всеукраїнської спілки учасників війни зібралися ветерани Збройних сил України на одному зі стрільбищ Закарпаття.

Зокрема, на святі побували представники Закарпатської організації громадського об’єднання «Клуб ветеранів 128-ї дивізії», Мукачівської міської організації ВСУВ та Мукачівського осередку Всеукраїнської спілки воїнів-афганців «Інтернаціоналіст».

Ветерани змагались у стрільбі з автомата Калашникова та пістолета, після чого відбулася урочиста частина. Привітав ветеранів і кандидат у народні депутати України по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко. З нагоди 55-ї річниці від дня створення ВСУВ подяку губернатора отримав заступник голови Мукачівського міського осередку цієї організації Олександр Мартинець.

Після урочистостей ветерани мали змогу поспілкуватися у неофіційній обстановці, обговорити реалії сучасної української армії та розповісти молодому політику своє бачення оптимізації Збройних сил. Найперше, слід добре підготуватися до переходу на контрактну службу.

Ветерани висловили сподівання, що ставши депутатом Верховної Ради, В’ячеслав Ласлович прислухається до їх порад та зможе донести їх до головного законодавчого органу з трибуни парламенту.

zakarpatpost.net