Свято футболу пройшло у Доробратові

У неділю, 7 жовтня, відбувся символічний футбольний поєдинок між збірними ветеранів та основи футбольного клубу села Доробратова, що на Іршавщині. Матч відкривав почесний гість, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко. Як відомо, батько В’ячеслава Ласловича родом з цього мальовничого іршавського села, тому доробратівці приймали його, як односельчанина.

Незважаючи на дружній формат поєдинку, «молодіжка» не збиралась давати поблажок своїм старшим колегам. Тому матч вийшов видовищним та захоплюючим, а перемогла молодість – футболісти основи ФК «Доробратово» забили 5 м’ячів проти двох «ветеранських». По завершенню матчу команди позмагались і у пробиванні пенальті, тут сильнішими виявились досвідчені ветерани.

Матч був також своєрідною підготовкою до заключної гри районного чемпіонату, де ФК «Доробратово» має усі шанси стати чемпіоном, адже з мінімальним відривом лідирує у турнірній таблиці. Після матчу була оголошена грошова премія першому, хто 14 жовтня заб’є гол у ворота суперника – ФК «Білки».

Обом командам по завершенню матчу В’ячеслав Шутко вручив пам’ятні грамоти, а переможцям – кубок.

Також В’ячеслав Ласлович схвально відгукнувся про роботи, які проводяться по впорядкуванню сільського стадіону. Колись тут було і приміщення для перевдягання та відпочинку, і трибуни. Але одного разу усе згоріло. «Бачу, що приміщення вже майже відновлене, – прокоментував В’ячеслав Ласлович, – але ще роботи вистачає. Думаю, після того, як мене оберуть депутатом Верховної Ради, матиму змогу посприяти вам у завершенні благоустрою стадіону. А ваше завдання – наступної неділі привезти до села чемпіонський кубок. Постараюсь особисто поїхати на вирішальний матч, щоб вболівати за команду рідного села».