Газету «НЕДІЛЯ» – в кожну родину!

Шановні читачі газети «НЕДІЛЯ»! Щиро дякуємо Вам, що Ви зберігаєте повагу до колективу «НЕДІЛІ»  та передплачуєте нашу газету! Ми високо цінуємо Вашу увагу та довіру і повідомляємо, що триває передплатна кампанія на наступний – 2013 рік.

Оформити передплату можна за «Каталогом періодичних видань Закарпатської області на 2013 рік» у будь-якому поштовому відділенні області.  За індексом 01009 Ви зможете передплатити «НЕДІЛЮ» на рік за ціною 57 гривень. 

До речі, редакція газети продовжує конкурс для передплатників. За умовами конкурсу, той, хто оформить рiчну передплату на «НЕДІЛЮ» i переконає зробити це своїх друзiв, родичiв, знайомих, сусідів, отримає цiннi призи i подарунки, а також передплату на інші наші видання, зокрема, «Господарські поради» та «Домашня кулінарія»

Пiдсумки конкурсу буде оголошено в сiчнi наступного року. Листи–заявки на конкурс із копiями РІЧНИХ передплатних квитанцiй слiд надсилати на адресу: 88000 місто Ужгород, площа Корятовича, 2, офіс 6, «НЕДІЛЯ».

У 2013 році ми знову працюватимемо над новими рубриками, новими тематичними сторінками, новими ідеями… Запрошуємо і Вас, наші шановні читачі, до правдивого висвітлення проблем сьогодення. Разом з Вами будемо  писати про кожне село, місто, культурно-освітній заклад, амбулаторію і лікарню, про звичайних і відомих людей краю, підприємців і меценатів, сільських голів. Будемо щиро працювати над тим, щоб нашу газету Ви продовжували читати, передплачувати і чекати виходу у світ кожного її номера.
«НЕДІЛЯ» – видання, що береже закарпатські  традиції і йде в ногу з часом!

З повагою до Вас, голова Редакційної Ради Михайло Носа.