Чопські прикордонники затримали нелегалів з Камеруну

Останніми днями персоналом Чопського прикордонного загону було припинено ряд правопорушень прикордонного законодавства.

Так, прикордонниками відділу «Гута» Чопського загону було затримано двох незаконних мігрантів з африканського континенту, що намагались незаконно потрапити до ЄС поза пунктом пропуску.

«Дует» невідомих осіб нехарактерної для регіону зовнішності, що рухались у напрямку українсько-словацького кордону, помітили місцеві жителі, про що негайно повідомили вартових кордону. Вже за декілька хвилин, на підступах до державного рубежу, прикордонниками було затримано двох чоловіків. На вимогу надати для перевірки документи, які могли б посвідчити їхні особи, останні відповіли, що жодних документів при собі не мають, лише пояснили, що є громадянами Камеруну. В подальшому затримані повідомили, що слідували до однієї з країн Європейської Співдружності з метою покращення умов життя.

За рішенням української Феміди правопорушників було притягнено до адміністративної відповідальності зі сплатою штрафу у розмірі 7500 гривень.

Також до адміністративної відповідальності, за порушення правил перебування на території України, були притягнені двоє громадян Італії, німець та кореєць. За перевищення терміну перебування в Україні їм довелось сплатити штраф на загальну суму у 1530 гривень, – повідомили  в прес-службі Чопського прикордонного загону.