На Берегівщині авто знесло паркан будинку

Днями в чергову частину Берегівського РВ УМВС по телефону 102 надійшло повідомлення від мешканки села Верхні Ремети Берегівського району про те, що водій невстановленого автомобіля скоїв вночі дорожньо-транспортну пригоду, заїхавши на електричну опору та паркан будинку. Заявниця просила правоохоронців розшукати водія, який втік з місця пригоди, заподіявши їй матеріальних збитків.

За гарячими слідами працівники Берегівського РВ УМВС, а саме оперуповноважений карного розшуку капітан міліції Ю.Філе та державтоінспектор прапорщик міліції Е.Пензеш встановили, що наїзд на електричну опору та паркан будинку заявниці скоїв 22-річний житель сусіднього села Нижні Ремети, керуючи автомобілем «Renault».
За даним фактом міліція розпочала досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах). За скоєне винуватцю ДТП загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Джерело: Володимир ПУКАНИЧ, Берегівський РВ УМВС