Ужгородські міліціонери здали кров для важкохворої дівчинки

«Не знав до кого бігти за допомогою. Та згадав сюжет по телебаченню, як ДАІшники здають кров для потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах, ось і звернувся в міліцію», – каже батько дитини.

Семирічна дівчинка Юля з Ужгорода важко захворіла та потрапила до реанімації Мукачівської обласної дитячої лікарні. Дитині конче потрібна була кров для переливання. Рахунок за життя йшов на хвилини. Батько дівчинки звернувся за допомогою до тих, до кого зазвичай звертаються люди при настанні біди – до правоохоронців.

Першими, на прохання батьків відгукнулися працівники патрульно-постової служби Ужгородського міськвідділу. Молоді, здорові хлопці миттєво прибули у донорське відділення.

– Ми здаємо кров вперше, але якщо буде потрібно, робитимемо це й надалі,- запевняють молоді донори, сержант міліції Руслан Рішко і рядовий Олександр Болдижар.

– Мені приємно, що в останній час активізувався донорський рух у рядах наших правоохоронців, особливо в міліції, – розповіла завідувач донорським відділенням Закарпатської обласної станції переливання крові Марія Фантич. – Я дуже рада, що правоохоронці розуміють наші потреби, розуміють важливість цієї справи. От і тепер наші правоохоронці відгукнулися на прохання батьків хворої дівчинки. Це дуже важлива справа, дуже потрібна, за що я їм щиро вдячна.

Правоохоронці Закарпаття звертаються до усіх не бути байдужими, та відгукатися на заклики про допомогу. Ваша краплина крові може допомогти врятувати життя!

Джерело: СЗГ УМВС України в Закарпатській області