Мукачівський державний університет взяв участь у Міжнародній виставці

Мукачівський державний університет приймає активну участь у Всеукраїнських та Міжнародних виставках.

Відтак, 25-27 лютого 2013 року в Київському Палаці дітей та юнацтва урочисто пройшла XVI Міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», організована Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук України, виставковою фірмою «КАРШЕ».

У церемонії відкриття взяли участь президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Андрій Гуржій, проректор Київської духовної академії та семінарії ігумен Сергій, президент виставкової компанії «Карше» Олександр Карпов, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОНмолодьспорту Володимир Вербицький, директор з корпоративних питань корпорації «Інтел» в Україні та СНД Тетяна Нанаєва. Мукачівський державний університет представляв проректор із наукової роботи Василь Миколайович Кабацій.

Виставкові матеріали МДУ були змістовними, насиченими фото та відеоматеріалами.

Мукачівський державний університет здобув срібну медаль у номінації «Міжнародне співробітництво у галузі вищої освіти» та диплом за високі творчі досягнення в удосконаленні змісту навчально-виховного процесу національної системи освіти України.

Відрадно зазначити, що ректор Мукачівського державного університету, доктор хімічних наук, професор Мигалина Юрій Вікентійович нагороджений Подякою за плідну і творчу роботу з удосконалення навчально-виховного процесу в національній системі освіти України.

Джерело: Прес-служба МДУ