Фрукт щастя

Читайте у новому номері газети «Домашня кулінарія»

Як готувати дріжджове тісто
Готувати дріжджове тісто – дуже копітка і довга справа. Але зате скільки всього смачного з нього можна приготувати! Адже основа всім пиріжкам, пирогам та іншим смакотам – це дріжджове тісто

Як правильно вибрати рибу
Щоб поласувати смачною свіжою рибкою, недостатньо знати оригінальні рецепти її приготування. Перша умова успіху – правильно вибрати рибу на прилавках магазину

Печиво з розмарином
Найчастіше печиво ми відносимо до солодощів, але сьогодні «Домашня кулінарія» пропонує зовсім не солодкий рецепт цієї страви. Пропонуємо вам спекти смачне домашнє печиво з розмарином. Воно стане відмінним доповненням до смачних сирів або супу замість сухариків і хліба

Кращі рецепти млинців до Масляної
Легкі, прості, класичні й оригінальні – рецепти млинців залежать від фантазії господині та смакових уподобань усіх членів сім’ї. Щоб Масляна вдалася на славу, вибирайте найсмачніші рецепти – і творіть!

Дієтичний лікнеп: білок
Яку участь в обміні речовин бере білок, чим він вигідний для тих, хто хоче схуднути, і звідки його отримувати

Фрукт щастя 
Учені довели, що в бананах містяться речовини, близькі за структурою до так званих гормонів щастя – серотоніну і ендорфінів.

Міцна спеція – алкоголь
Ні для кого не секрет, що спеції – це засіб, який дозволяє господарці створити шедевр з найпростіших і банальних продуктів. Однак алкоголем чомусь частенько нехтують, хоча про його використання на кухні написано цілі кулінарні трактати.

Флячки 
Найпопулярніша перша страва у Польщі. Її основа – флячки (з польської flaki – тельбухи), обов’язковим складником є рубець – найбільший відділ шлунка жуйних тварин

Абсент – напій поетів і художників
Мабуть, жоден алкогольний напій не став причиною появи стількох легенд і загадок, як абсент. Яких тільки властивостей йому не приписують – ніби настояний він на коноплях, тому здатний народжувати у свідомості найнеймовірніші образи і сюрреалістичні картини.

Гранатовий сік краще пити перед їжею
Він покращує апетит і сприяє гарному травленню. Такий сік добре поєднується з морквяним і буряковим, надає їм приємний кислуватий смак.

Як підібрати скатертину для чаювання 
Перед подачею чаю на стіл не завадило б подбати про скатертини. Адже вона – фон столу. До строкатих, розписних чашок підійде накрохмалена біла скатертина. До білосніжного сервізу із золотим обідком скатертина має бути мереживна. А до чаювання з самоваром постеліть на стіл скатертину барвисту, яскраву, з вишивкою.

Свіжий номер газети «Домашня кулінарія» уже в продажу.

Передплатні індекси: по всій Україні 68339, по Закарпаттю 02004.

https://zakarpatpost.net