Центр обслуговування Ужгородської МДПІ цьогоріч надав 20 тисяч послуг

Створення Центрів обслуговування платників податків і свідчить про факт переходу органів податкової від фіскальної до сервісної служби.

Для забезпечення комфортних умов громадянам та суб’єктам господарювання при Ужгородській міжрайонній державній податковій інспекції у сервісному центрі платники податків можуть отримати якісну правову та податкову допомогу й оперативно здати податкову звітність.

Результативність функціонування центру обслуговування платників податків підтверджують кількісні показники роботи. Так, лише за три місяці цього року в Центрі обслуговування фахівці Ужгородської МДПІ видали громадянам 1150 ідентифікаційних номерів, 51 довідку про відсутність заборгованості, 151 довідку про доходи платників, 24 довідки про відсутність заборгованості перед бюджетами для виїзду на постійне місце проживання за кордон та багато інших.

няли та зареєстрували майже 12 тис. податкових декларацій та звітів, понад 3,5 тис. вхідної кореспонденції та надали більше 3 тис. усних консультацій.

Нагадуємо, Центр обслуговування платників податків Ужгородської МДПІ працює у будні з 09.00 год. до 20.00 год., у суботу з 09.00 год. до 16.00 год., вихідний день – неділя.

Джерело: За матеріалами Ужгородської МДПІ