Прокуратура Ужгорода взяла на контроль хід розслідування за фактом спроби викрадення автомобіля

Прокуратура Ужгорода здійснює контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 2 ст. 15 – ч.1 ст. 289 КК (замах на злочин та незаконне заволодіння транспортним засобом.

17 квітня в Ужгородський МВ УМВС надійшло повідомлення від ужгородки про те, що невідомою особою зроблено спробу викрасти належний її синові автомобіль «Шкода Супер-Б», який був припаркований на автобусній зупинці.

Як повідомив прокурор прокуратури міста Ужгорода Олександр Іванина, «Слідчо-оперативною групою Ужгородського МВ УМВС встановлено, що 37-річний безробітній ужгородець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, відштовхнув жінку-водія, яка знаходилась поблизу авто, проник в автомобіль та спробував завести двигун».

Однак довести задумане до кінця йому не вдалося, оскільки жінки виштовхали зловмисника з транспортного засобу.

«Відомості про вказаний факт СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та розпочато розслідування кримінального правопорушення, хід якого перебуває на контролі в прокуратури міста Ужгорода» – підсумував прокурор.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

https://zakarpatpost.net