У Берегові вчитель ліцею вкрав дорогий телефон

Модерний телефон марки «Самсунг Галаксі» зник зі стола в приміщенні ресторану у місті Берегово.

Власник коштовної «мобілки», 20-річний житель Ужгородського району, що відпочивав того вечора в берегівському престижному ресторані, звернувся із заявою в міліцію.

Справою про крадіжку коштовного телефону керівництво Берегівського райвідділу доручило зайнятися оперуповноваженим карного розшуку лейтенанту міліції Юрію Папішу та лейтенанту Михайлу Ковачу. Для розшуку вкраденого телефону правоохоронцям довелося задіяти технічні засоби пошуку, що й дало змогу викрити крадія та повернути вкрадену річ її власнику. Яким же було здивування правоохоронців, коли з′ясувалося, що коштовний телефон зі столика ресторану поцупив… 27-річний житель Берегова, який працює вчителем фізкультури у місцевому ліцею.

Відомості про цей злочин слідчим Берегівського райвідділу міліції внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Джерело: Володимир Пуканич, Берегівський РВ УМВС