Мукачівця обікрав старий знайомий

В Мукачеві правоохоронці затримали місцевого жителя, який викрав у свого товариша 700 гривень та мобільний телефон, який в подальшому здав до ломбарду отримавши за це 200 гривень. Дочекавшись, поки чоловік сп’яніє, “злодій ” забрав чужу річ й пішов.

Днями до дільничного інспектора Михайла Пацкана звернувся мукачівець, який повідомив, що його обікрали. Як стало відомо, заявник напередодні запросив до себе на дачу свого давнього знайомого. Вони відпочивали, після чарка за чаркою, господар пішов спати. Гість не довго думачи скористався його безпорадним станом та витяг з його кишені гроші та мобільний телефон. Потім пішов до ломбарду здав мобільник за 200 гривень. Маючи в кишені 900 гривень пішов до першого магазину, де і витратив кошти на власні потреби.

Нині відносно мукачівця слідчі Мукачівського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 («крадіжка»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п”яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС