В Ужгороді засідали громадські та благодійні організації

11 липня, в Ужгороді відбулося засідання на тему: “Сімейний затишок – кожній дитині”. У заході взяли участь директор Закарпатського обласного центру матері та дитини Наталія Романюк, представники громадських організацій та благодійних фондів, батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу та прийомні батьки, а також діти, які виховуються у таких сім’ях.

У рамках проведення круглого столу були обговорені актуальні питання, які турбували і батьків, котрі взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і представників громадськості, котрі спільно із представниками влади докладають максимум зусиль для того, щоб діти відчували себе щасливими у родинах, а батьки постійно відчували підтримку. Не залишися без слова і юні учасники заходу: для всіх присутніх вони підготували музичне привітання.

Відтак грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Мачебелі Тетяну Мигалівну, голову правління громадської організації “Закарпаття без сиріт”, оголошено подяку голови обласної державної адміністрації голові благодійного фонду “В наших руках майбутнє” Курмай Олександру Олександровичу.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА