Міліція Мукачева вже відзвітувала, що причиною сьогоднішнього загоряння авто є несправність паливної системи

Сьогодні, 7 серпня, близько 8.20 год. на перехресті вулиць Сороча-Закарпатська, трапилось займання автомобіля під керуванням мешканця Мукачева, – йдеться в інформації міліцейської прес-служби.

 

На місце пригоди одразу прибула слідчо-оперативна група Мукачівського міського відділу міліції та експерти науково-дослідної експертно-криміналістичної вибухотехнічної групи УМВС України в Закарпатській області.

Згідно з актом спеціалістів-вибухотехніків слідів вибухових пристроїв або будь-яких легкозаймистих речовин у автомобілі марки ВАЗ «2110», у якому трапилось займання, виявлено не було.

Попередня причина пожежі – несправність паливної системи.

Даний факт слідчими Мукачівського міськвідділу міліції внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част. 2 статті 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». По даній події слідчими призначено ряд експертиз, після висновку яких будуть вжиті всі заходи згідно з чинними законодавством. Тривають перевірки, – йдеться в повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

Натомість, на опублікованих в інтернеті фото чітко видно, що моторний відсік авто не постраждав, а від самого початку було відомо, що загорання розпочалося з багажного відділення, яке немає відношення до паливної системи.

При цьому, що суттєво, попри дивні попередні висновки міліції, за її ж інформацією справу порушено, все-таки, за статтею про умисне знищення або пошкодження майна.

Не менш суттєвим, на думку редакції Закарпаття онлайн, є і той факт, що нинішній очільник закарпатських міліціонерів Василь Варцаба разом з Іваном Чубиркою, який опонував постраждалому Євгену Ісевичу, був фігурантом кримінальної справи по виборах мера Мукачева.

http://zakarpattya.net.ua