У Великому Бичкові викрали двох юнаків з метою вбивства. Міліція відпустила підозрюваних під підписку

Зухвалий злочин стався у ніч 9 на 10 серпня: група місцевих жителів, особу яких встановили відразу ж, напали на двох юнаків, жорстоко побили, силоміць запхнули в автомобіль і відвезли на річку, щоб добити. Та дорогою їх перестріли батьки потерпілих, які й врятували хлопців від розправи.

Усе тривало близько 6 годин, переповідають потерпілі Іван Міговка та Володимир Локота. Останній цієї ночі знаходився у власному гаражі, де лагодив мотоцикл зі своїми знайомими, які всі разом стали свідками подій.

На кадрах камери відеоспостереження чітко видно, як група зловмисників намагалася виламати двері в гараж. Їм це не вдається. Тоді, один з них оббігає будівлю в пошуках іншого входу. Щоб попередити нищення майна, адже на території автосервісу знаходилося чимало чужих автівок, і домовитися із зловмисниками – юнак відчиняє гаражні двері.

Хлопець спробував захищатися, але проти двох кремезних чоловіків вистояти не вдалося.

Щоб врятувати свого друга, побитий годиною раніше Іван спробував попередити батьків Володимира, які в той час вже спали. До будинку хлопець не добіг. Його наздогнали, «нагородили» за спробу парою ударів і відвели до гаражів. Тим часом побиття Володимира продовжилось надворі. Після чого хлопців запхнули в автомобіль і відвезли на Тису, щоб добити.

На березі річки, хлопців продовжували бити до світанку. Однак, позбутися тіл, за словами юнаків, зловмисники на цьому місці не планували. Вони чули, як один із групи нападників домовлявся про зустріч, і говорив щось про закопування тіл. Без свідомості Володимира та Івана знову посадили в авто. Ні юнаки, ні зловмисники і не підозрювали, що їх уже розшукують. Батьки, яких повідомили про викрадення дітей підняли на вуха ціле селище і кинулись на порятунок.

Як розповіли батьки потерпілих, вони вирушили одразу до будинку ініціатора викрадення. На місці його не було. Тоді кинулись до іншого. І за щасливим збігом обставин і не інакше як дивом, по дорозі – біля центрального парку батьки зустріли автомобіль у якому були їхні діти.

Далі справою зайнялася районна міліція. А хлопців відправили у лікарню на обстеження та зняття побоїв. У міліції, коментувати будь-що стосовно справи, поки відмовляються. Батьків обурює факт, що причетних до викрадення відпустили з міліції, як їм повідомили під підписку про невиїзд.

За неофіційною інформацією, яку вдалося дізнатися http://www.mukachevo.net причина нападу на хлопців – конфлікт місячної давності, коли хлопців підозрювали у викраденні мопеду в сина одного з начебто з ініціаторів (колишній військовий) та учасників побиття хлопців. Але ще тоді конфлікт було залагоджено за участі адвокатів та міліції, і підозра з юнаків була знята. Більше того, місцеві розповідають, що сім’ї постраждалих та нападника не тільки були знайомі, а дружили. Знову ж таки за неофіційною інформацією, нападники були на підпитку і коли протверезіли, то самі жахнулися від накоєного.

Додаткові подробиці дивіться у сюжеті телеканалу http://m-studio.net.ua який першим і повідомив про інцидент. А також – у підсумковому новинному випуску телеканалу 7 днів у неділю.

http://www.mukachevo.net