Нарада-семінар з секретарями сільрад пройшла на закарпатській Хустщині

Відповідно до плану роботи Хустської РДА вчора, 4 вересня, відбулась нарада–семінар з секретарями виконкомів Вишківської селищної, сільських рад району за участі голови райдержадміністрації В.Якубця, першого заступника голови райдержадміністрації В.Дулкая, керівника апарату райдержадміністрації В.Любки, окремих керівників структурних підрозділів адміністрації та служб району.

На даній нараді піднімались та обговорювались такі питання:

Про виконання Закону України “Про державну реєстрацію актів цивільного стану” в органах місцевого самоврядування району. З даного питання виступили керівник апарату райдержадміністрації Любка В.В. та Дубей В.Ю., начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації.

Начальник ветеринарної медицини в Хустському район Пекар І.М. проінформував та ознайомив присутніх про стан роботи по ідентифікації сільськогосподарських тварин в районі.

Щодо найменування вулиць та присвоєння номерів будинкам у населених пунктах району наголошено головним спеціалістом відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Свєженцевою В.В.

Відбувся обмін думками з порушених питань. Головою районної державної адміністрації було підведено підсумки наради-семінару і ним дано низку відповідних доручень.

“Дзеркало Закарпаття”